image06 image07 image04 image03
Logo

Pomursko društvo za boj proti raku

Ulica Arhitekta Novaka 2b,
9000 Murska Sobota

Informacije:
02/ 5124 520
031 547 587

 

Fina priloga

Administrator (admin) on Apr 04 2016

  • 60 dag mladega krompirja
  • 2 večja paradižnika
  • 1 zelena paprika
  • 10 dag črnih oliv
  • 2 stroka česna
  • 3 žlice olivnega olja
  • Vejica svežega rožmarina (osmukana)
  • Sol, sveže mleti poper

Krompir narežemo na polovice ali četrtine, dodamo na kocke narezan paradižnik, papriko, olive in sesekljan česen, rožmarin, malo soli, poper in olje. Premešamo in naložimo v pekač. Pokrijemo s folijo in pečemo. Proti koncu pečenja odstranimo folijo in jed zapečemo.

(iz knjige »Lahko jem v nosečnosti«, avtorice prim. mag. Branislave Belović, dr. med.)

Back